Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twoja najlepsza postać w League Of Legends

Duballas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nie ten temat

2.Master Yi

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A co myślicie o nunu i jego ulti?

Bo mnie coraz bardziej podoba się nunu ze względu na jego ulti które zadaje zarąbiste DMG.

Ostatnio grałem nunu na Twisted Treeline to ubiłem 3 graczy z ulti na raz.

Opublikowano

Może na treeline ci się udało ale na 5 vs 5 jest w cholere ciężko złapać chociaż 1 osobę na twóje ulti . Na rankedach każdy albo odskoczy skillem jak ma albo użyje flasha jeżeli nunu leci full AP

Opublikowano

Cho Gatha wczoraj kupiłem i jest zaskakująco zajebisty na topa. Epicki sustain + mało kto go kontruje :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ale jeśli gościu nie ma flasha i rzucę tym 3 skillem nunu który spowalnia + ulti to praktycznie nie ma ucieczki.

Wystarczy że w przeciwnym teamie jest : ahri, alistar, amumu, anivia, annie, blitz, brand, cassiopeia,chogath, fiddle, fizz, galio, garen, gragas, heimer, janna, jax, kassadin, leblanc, lee sin, leona, lulu, lux, malphite, malzahar, maokai, morgana, nautilus, nocturne, orianna, pantheon, poppy, rammus, renekton, riven, sejuani, shen, shyvana, singed, sion, snarner, sona, soraka, talon, taric, tristana, tf, udyr, vayne, veigar, viktor, volibear, warwick, wukong, xerath, xin lub ziggs i nici z twojego ulti.

Serio, ulti nunu jest cholernie trudno wycastować.

@Topic

Top: chogath, riven

Mid: karthus, cassiopeia

Jungle: jax, rammus

Ad: sivir, kog'maw

Support: soraka, lulu

Opublikowano

Lee sin, xin, olaf, gp, talon(na midzie), ale gram wszystkimi postaciami. :P

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...